Wie is werkzaam binnen Menzijn?

        

WerkervaringKwaliteitsgaranties


De attitude  is deskundig, persoonlijk, doortastend en flexibel. De behandeling heeft plaats binnen een prettige  omgeving.Voor informatie en/of aanmeldingen:

Menzijn, praktijk voor psychotherapie

Hoff van Hollantlaan 1-P (Ingang B)

5243 SR Rosmalen

06-46150420

KvK-nummer 60005637

Email: 
info@menzijn.nl   


Routebeschrijving

Menzijn is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast is Menzijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein:
Het NS-station in Rosmalen is naast Menzijn gelegen. Steek de weg over. U loopt dan richting het pand van Menzijn. De ingang vindt u aan uw rechterzijde. Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:
Neem lijn 63 of 66 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Gemeentehuis (gelegen naast het station). Menzijn vindt u recht tegenover de bushalte. Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Auto:
Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde Menzijn. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein bij Menzijn op. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde Perron 3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein op. Ga links en onmiddelijk rechts. Voor u ziet u ingang B. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Route plannen:
Vul hieronder je startlocatie in en bereken je route naar Menzijn.

Van:
Naar: Menzijn Hoff van Hollantlaan 1-P (Ingang B), Rosmalen